Fantom BH strop – Eller hvad?

Ja, i dag kom jeg så ubevidst til at rette på min BH strop – som jo slet ikke er der mere!

Det kommer sig af, at stederne omkring arrene stadig er “stramme”, så det føles faktisk som om, at der sidder noget og strammer hele tiden. Lidt trælst! Men det er naturligvis til at udholde 🙂 Og det bliver bedre.

Bare en lidt sjov tanke, at stå der og gribe ud efter noget, som jeg ikke kommer til at have på igen. På den anden side tænker jeg, at det bliver befriende også – det er om at se det positive i det. Masser af stropbluser og andet, der vil se pænere ud, uden at der er BH i vejen! Og ikke mindst off shoulder bluser. Dem har jeg altid været stor fan af, og de kan virkelig anbefales til at give overkroppen lidt mere “balance” nu brysterne er væk. Mere om hvilket tøj klæder bedst senere.

Hvordan tænker du om det, savner du det sexede lingeri, eller føler du dig også mere fri? 🙂

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s