Bevilling til brystproteser (4 uger efter operationen)

slider_breast_forms_energy_slider_image

 

Så kom den ind ad døren i dag – bevillingen til proteser. 4 stk!

Det er ikke nogle jeg vil komme til at gå med, men jeg vil alligevel med tiden få indkøbt dem, så jeg har dem, bare for en sikkerheds skyld. Man ved jo aldrig.

Men jeg nyder friheden i ikke at skulle gå med en BH, og jeg tror oprigtig talt, at jeg vil blive en smule ‘ked’ af at tage dem af. Jeg tror, at jeg langt lettere accepterer og elsker “den nye mig”, hvis jeg er som jeg er, hele tiden.

En bevilling til proteser er noget, som socialrådgiveren på afdelingen var sød at hjælpe mig med efter operationen – så husk at spørg, når I er indlagt. Det kan også ansøges om på nettet, men enhver hjælpende hånd er da rar, ik’ 🙂

Se evt. mere her

Tilskud til brystproteser ved hel eller delvis fjernelse af brystet

Hvad gør du, går du selv med protese, og hvad synes du om det? 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s