5 ugers opdatering

shutterstock_146921540

Tiden går og nu er det 5 uger siden min mastektomi operation. Der er faktisk ikke sket det store i forhold til min 4 ugers opdatering (som kan findes her 4 ugers opdatering)  – derfor blot en kort opdatering.

Rent kosmetisk ser det nogenlunde ens ud, og bevægeligheden går langsomt fremad.

Sørg nu for at få lavet Jeres stræk-øvelser og husk at hjælpe blod cirkulationen i området på vej. 🙂 Jeg har ikke været så god til det sidste – jeg fandt det svært at ligge hånden på området i starten, så der er noget af huden der er ved af hæfte sig lidt for godt fast indvendig. Det håber jeg min fysioterapeut kan hjælpe mig lidt på vej med (Jeg går hos hende en gang om ugen)

Jeg har taget et billede lidt fra siden, håber det er en hjælp.

DSC_0114

Det var blot en kort opdatering som sagt, men spørg bare ind, hvis der er noget 🙂

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s