Forkæl dig selv

7-chic-ave-Spoil-yourself

 

Ja, imens dine operationer står på, så forsøg at forkæl dig selv lidt her og dér 🙂

Jeg har især haft gjort mig overvejelser i forbindelse med min kvindelighed bagefter – hvordan jeg ville have det med at “miste” så mange kvindelige ting i min krop. Så der er blevet indkøbt lidt forskelligt til at støtte mig i valget og huske mig på, hvorfor jeg har gjort det. Blandt anden denne halskæde nedenfor, hvor jeg valgte en kæde hvor længden gør, at den slutter der hvor brysterne sad – og vedhængene har jeg selv sat sammen og af symbolsk værdi;

En barnevogn som symbol på min dreng, som er min største drivkraft til overlevelse

Et hjerte som symbol på kærligheden mellem min mand og jeg

Og et pigetegn for at huske mig på, at jeg er ligeså meget kvinde nu som før.

DSC_0140

Jeg har fundet det hele hos mine lokal guldsmed – men det fås garanteret også på nettet.

Hvad mon andre har købt ind til lidt selvforkælelse i forbindelse med forandringerne? Del gerne 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s