6 ugers opdatering

6th-anniversary

 

Så er det 6 uger siden, jeg fik foretaget dobbelt mastektomi. Så er jeg nået så langt!

Let´s see. Helingen går meget roligt fremad. Ikke den store forskel i forhold til sidste uge, men de flapper i siderne er blevet en anelse mindre, synes jeg selv.

Jeg er begyndt at få lidt ondt, igen, i højre side – det har hele tiden været den, der har drillet mest, men sådanne “følelsesforstyrrelser” kan godt vænne tilbage. Der er trods alt meget heling indeni, der stadig foregår – og vil foregå i lang tid endnu.

Jeg deler lige et billede, så det er lettere for andre at forestille sig, hvad de kan forvente.

 

DSC_0145

 

Jeg har givet øvelserne større fokus nu, for at opnå bedre bevægelighed – jeg kan strække mig temmelig langt nu, så også det går, langsomt, fremad. Babysteps, ik´ 🙂

Det der optager sjælen mest for tiden er noget kaotisk – jeg tror, at de følelsesmæssige reaktioner ovenpå omvæltningen, operationerne har forårsaget, så småt er ved at vise sig. Men det vil jeg gerne lave et indlæg om senere hen.

Jeg går fortsat til fysioterapi en gang om ugen – hvor hun primært bearbejder vævet steder jeg ikke selv kan nå.

Jeg føler, at jeg rent fysisk er tæt på at være tilbage til hvad jeg kunne før operationen. Ingen løft gør ondt (jeg løfter dog ikke min dreng på 15 kilo endnu 😉 ) – og trætheden er også ved at blive bedre.

Det var lidt herfra – igen, spørg bare ind, hvis der er noget. Det er rigtig fint med de mails, jeg har modtaget – der kan også spørges på de individuelle indlæg, så kan andre måske også få gavn af det – vi er alle i samme båd jo 🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s