Bryst rekonstruktion med expanders/ implantat

tissue_expanders

 

Selvom jeg ikke selv har fået lavet rekonstruktion, så læser jeg som sagt en del om det. Der er mange sider med info derude – men denne her side jeg har fundet er anbefalelsesværdig fordi, at kvinden der har lavet den har delt billeder under hele forløbet, fra mange forskellige vinkler, samt fortalt helt ned i i små detaljer omkring det hele.

Husk, at det er nogle år siden, at hun fik det lavet, og metoderne bliver bedre og bedre – men jeg synes, at det giver et godt indblik i, hvad der måske kan forventes. Især billederne af implantaterne og hvordan de “sidder” derinde, når brystet bevæger sig kan være en hjælp. Én ting er resultatet, noget andet er hvordan de føles også, naturligvis.

Alle kosmetiske resultater kan først rigtig bedømmes efter et helt år – så giv det tid og håb på det bedste; der kan nå og ske meget – væskeansamling bliver mindre, hævelser osv. også, samt det at blive “vant” til det nye ved kroppen.

Håber det kan være en hjælp til dem, der skal igennem denne type operation og ønsker held og lykke med det 🙂

 

MASTECTOMY & BREAST RECONSTRUCTION: EXPANDERS TO IMPLANTS

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s