Tilbage snart – og lidt om badetøj

Bare lige en lille info om, at jeg snart er tilbage igen – skal lige have tid til at sætte mig ned og lave den næste uge opdatering og sådan.

Stay tuned! 🙂

 

Til ære for den sæson vi er inde i deler jeg lige lidt inspiration til køb af bikini/badetøj, nu man står uden bryster – ikke en nem ting at handle til.

Første gang du viser dig offentligt kan måske være grænseoverskridende, så start i det små – måske en lokal, lille svømmehal eller en strand, der ikke er højt befolket.

Efter lidt tid vil du forhåbentlig opdage, at det mest er dig selv, der ligger mærke til det ændrede ved din krop – lidt ligesom de første gange du gik udenfor efter operationen. (Mere herom senere)

 

Vi leder efter tøj, der kan få skulderpartiet / det øverste til at se mere fyldigt ud, for at skabe balance i kroppen. Det er super med halter-neck og detaljer/flæser osv., der giver lidt mere fylde.

Mange bikinitoppe og badedragter har indbygget “stuff” foroven, som kan se lidt forkert ud, uden bryster, så det er ingen nem ting at finde, men her lidt inspiration til at starte med 🙂

 

 

Håber, at I nyder sommeren derude. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s