7, 8 og 9 ugers opdatering

Ja, tilgiv mig, jeg fletter lige et par ugers opdatering sammen hér, både pga. sommeren, men også fordi, der ikke sker det store nu – hverken kosmetisk eller bevæge-mæssigt.

 

Arrene ligner sig selv, de heler stadig. De tråde, jeg beskrev tidligere er ligeså stille ved at blive opløst ligeså, no harm 🙂 Arrene er stadig lidt “bulet” her og det, det er bestemt ikke en flad, lige linje lige nu, men det kommer med tiden. Jeg får delt et billede næste gang, jeg skal skifte plaster (i morgen)

Jeg kan strække armene så langt jeg kunne, som før operationen – næsten. Det strammer dog stadig, og jeg går nu til fysioterapi to gange om ugen, i stedet for en. Den venstre side er lidt strammere end den højre, og stedet, hvor hinderne indvendigt har strammet til er svære at nå selv, så fysioterapeuten hjælper med til at få bearbejdet vævet. Jeg kan spore en lille bitte fremgang hver uge.

Der er lige så stille ved at komme lidt følelsesmæssige reaktioner ovenpå alt det, jeg har været igennem. Det vil jeg rigtig gerne lave en separat post om senere, da det er et stort og meget personligt emne for alle. Og jeg tænker, at det kunne være rart at være lidt forberedt – eller i hvert fald at høre tanker fra andre, der har været igennem det samme, så vil gerne dele det. Så snart jeg får god tid til lige at organisere tankerne 😉

Håber, at I nyder sommeren derude, uanset hvor i denne proces I befinder Jer, og husk;

 

c29f16ed71151b951c82d22ba5d3d78f

 

🙂

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s