8 måneders opdatering – mastektomi

Jeg synes lige, jeg vil skrive et par ord her 8 måneder efter operationen. Der er så gået lidt længere tid siden, at jeg skrev kladden til opdateringen hér, men billederne er taget 8 måneder efter, og jeg ved, at mange efterspørger hvordan arrene kommer til at se ud med tiden, så det deler jeg her 🙂

 

dsc_0272

 

dsc_0271

 

Arrene er lige så stille og roligt ved at blive mindre synlige og knapt så røde.

“Æsel-ørene” er også blevet mindre (de der små “flapper” ude i siden, som man kan forvente ved sådan en operation)

Bevægeligheden er helt som den var før operationerne nu.

Jeg går ikke længere til fysioterapi, men tænker at få et check snart, bare for en sikkerheds skyld.

Jeg er egentlig “afsluttet” fra hospitalets side, men er velkommen tilbage hvis jeg ønsker rekonstruktion – og vist også hvis der skal “rettes” på æsel-ørene. Men mon ikke de går i sig selv, der sker stadig forandring jo.

Den dér “bedøvede tandlæge-følelse” jeg har haft i den ene side er faktisk ved at aftage. Det havde jeg ikke troet. Så det er sandt, hvad de siger; der sker stadig noget i og omkring vævet og nerverne.

Rent følelsesmæssigt har det været lidt af en rutsje-tur, accepten af kroppens forandring har ikke været lige nem, men et skridt ad gangen.

be-grateful-to-be-alive

😉 Det er altid vigtigt at huske og have for øje, hvorfor vi får foretaget de operationer vi gør.

God weekend derude 🙂

shabby-chic-sign-easter-hunt-direction-keep-going-500x416

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s