Hormonbehandling – samtale på Rigshospitalet

Så har jeg været til samtale på Rigshospitalet, da jeg synes, at hormonbehandlingen virker til at være for lidt; jeg har simpelthen så mange symptomer på overgangsalder. Ja stort set alle de symptomer der findes, undtaget hedeture. De er endnu ikke aftaget med tiden.

Så efter at have venter i knapt 5 måneder på at få en tid, så lykkedes det mig endelig at tale med en meget sød og informativ overlæge omkring det.

Hun anbefalede mig at gå over til plastre i stedet for piller, fordi kroppen langt bedre optager det sådan. Så det er planen. Disse plastre er dog i restordre i hele landet i 10 uger, så jeg kan ikke helt melde om en bedring lige nu 🙂

Der skal tages blodprøver løbende for at se om hormonbalancen forbedres.

Men ville gerne lige informere om dette; det kan være at I der læser med derude selv står i samme situation og endnu ikke har talt med en ekspert omkring det. Skriver igen når det er lykkes at få fat i plastrene og skal nok melde tilbage om effekten af det 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s